Grensgangers is een portalsite voor Nederlanders in de Duitse grensregio. Belangrijkste doel is het bevorderen van de integratie, onder andere via nieuwsberichten met een Nederlandse betrokkenheid of activiteiten die voor Nederlanders interessant kunnen zijn. De agenda bevat activiteiten, zoals koopzondagen en evenementen in plaatsen tot ca. 50 kilometer van de Nederlandse grens, plus enkele grote Duitse steden in het Ruhr-gebied. De site wordt voortdurend uitgebreid met tips van gebruikers. Voor nieuws, tips en evenementen op biologisch/ecologisch gebied: kijk op www.bioduitsland.nl

Kranenburg ongeveer 50% van de inwoners is Nederlander

Disclaimer
De pagina’s op grensgangers.nl (hierna, ‘de site’) worden beheerd door Rob Chevallier (tevens copyright). De site bevat links naar websites die beheerd  worden door derden. De beheerders van grensgangers.nl hebben op geen enkele manier invloed op de informatie die op deze gelinkte websites te vinden is en kunnen derhalve geen verantwoordelijkheid nemen voor de informatie op deze websites. Publicatie van teksten, overgenomen vanaf deze site is alleen mogelijk met schriftelijke toestemming van de beheerders.
Ondanks de zorg en aandacht van de beheerders is het mogelijk dat de weergegeven informatie niet volledig of incorrect is. De  beheerders zijn niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden op de site. Eventuele onjuistheden in de tekst zullen zo spoedig als redelijkerwijs mogelijk is, aangepast worden. De beheerders behouden zich het recht voor om aangeleverde informatie zonder waarschuwing te wijzigen en zijn voor deze handeling  niet aansprakelijk. De op deze site gegeven informatie is globaal en algemeen, daarom  adviseren de beheerders om rechtstreeks of via info@grensgangers.nl   contact op te nemen met deskundigen. De beheerders van ‘grensgangers.nl’ zijn  niet verantwoordelijk voor eventuele schade ontstaan door het gebruik van informatie op deze site.

Contactgegevens
Rob Chevallier (inhoudelijke informatie en zakelijke contacten)
Cornelia Ganitta (contact voor Duitsland)

Reageren op deze site? Tips, opmerkingen of aanvullingen? Vul het onderstaande contactformulier in.
U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

  Naam *

  Emailadres *

  Onderwerp *

  Uw bericht

  [honeypot honeypot-498 id:mtt]

  Velden met een * zijn verplicht