Kleve

Uitverkoop in Kleve: op zaterdag 25 juni en zondag 26 juni is het weer Schnäppchenmarkt Het is de officiële start van de uitverkoop met koopjes en aanbiedingen in tientallen kraampjes in de winkelstraat.

De markt wordt voor de derde keer georganiseerd. De Schnäppchenmarkt begint op beide dagen om 10.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Op koopzondag zijn de winkels geopend van 13.00-18.00 uur er kan overal in de stad gratis geparkeerd worden. Op zaterdag kost parkeren in het centrum van Kleve 0,75 cent per uur. In de kleine parkeergarage aan de Stechbahn is het tarief 0,50 cent per uur en in de parkeergarage bij het winkelcentrum Neue Mitte is het tarief 1 euro per uur. Ook op het parkeerterrein van het EOC center met de supermarkten Aldi en Edeka moet betaald worden voor een parkeerplaats.

Sinds februari is parkeren in het centrum van Kleve iets duurder geworden. Daar tegenover staat dat er meer gratis parkeerplaatsen zijn aan de randen van de stad. Bij het station (van den Bergh Straße) zijn 82 nieuwe gratis parkeerplaatsen gemaakt. In de omliggende straten zijn 110 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Vanaf deze locaties aan de achterkant van het station is het vijf minuten lopen naar de stad. Ook bij de Stadthalle zijn 40 gratis parkeerplaatsen gemaakt.
Meer info over parkeren in Kleve.

Winkelen in Duitsland - Kleve